fbpx

Kinderworkshop: Bijenwasschildering maken

Lekker creatief aan de slag met verschillende kleuren bijenwas om jouw bijzondere bijenwasschildering te maken! 

14 november – 14:00 – 16:00

Kinderworkshop: bijenwasschildering maken  

Op 14 november van 14.00 tot 16.00 uur geef ik, Katja, samen met Peggie een super leuke workshop voor kinderen die lekker creatief aan de slag willen. Het lijkt een beetje op schilderen, maar dan anders. Het is heel makkelijk! Iedereen kan het.

Peggie heeft een hele grote bak met allemaal kleurtjes bijenwas. Dit lijkt nog het meest op krijt of wasco. De kleurtjes smelt je op een klein strijkijzer en vervolgens zet je het strijkijzer op jouw papier. En dan…. Magie! De meest mooie creaties komen naar boven. 

Dat is nog niet alles! Alle kleuren en vormen hebben ook een bepaalde betekenis. Zo kan Peggie uit jouw schildering lezen hoe het met jou gaat en waar je tegenaan loopt. 

Kun je niet kiezen uit welke kleuren je mooi vindt? Geen probleem, dan maak je er toch gewoon meerdere! Er kan niks “fout” gaan. Alles is altijd goed! 

Het maken van de schilderingen zorgt ervoor dat je kind creatief aan de slag kan, en ook echt even tot rust kan komen. Het is heerlijk om te doen en je komt echt uit je hoofd. 

Je kind gaat helemaal geïnspireerd naar huis met prachtige bijenwasschilderingen die hij of zij zelf gemaakt heeft. Daarnaast is er een waardevolle boodschap voor je kind die jou als ouder weer handvatten geeft die Peggie na afloop nog met je deelt. 

 

Praktische informatie

Deze workshop is speciaal voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar! Je kunt je kind brengen op 14 november vanaf 13:45 uur op onze binnenlocatie in Weert. We gaan dan lekker samen aan de slag met een klein groepje kinderen. Uiteraard is er ook wat lekkers en ranja!

Om 16:00 uur kun je je kind vervolgens weer ophalen. 

We werken binnen. Kleding die een beetje vies kan worden is wel handig, aangezien we aan de slag gaan met bijenwas en andere creatieve dingen gaan doen. We werken deze dag niet met de paarden, maar hond Blitz is er natuurlijk wel bij!

De investering is €40 euro per kind voor deze workshop.

 

Inschrijven voor de workshop bijenwasschildering maken

 

Algemene voorwaarden

11 + 3 =