fbpx

Heb je al veel aan jezelf gewerkt en ben je toe aan verdieping? 

In het verdiepingstraject focussen we op de beste versie van JOU, samen met experts in hun vakgebied & gelijkgestemden.

Start: September 2024

Ben je altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Naar jouw innerlijke drive?

Misschien herken je ook dat je al veel aan jezelf hebt gewerkt, maar dat je altijd weer een bepaalde “honger” voelt naar meer. De reis naar jezelf gaat altijd door! Iedere dag leer ik weer dingen bij. Iedere week loop ik ook weer tegen mezelf aan en juist daar leer ik van.

In het verdiepingstraject wil ik jou samen met andere gelijkgestemden nog een stukje verder begeleiden op het pad naar de beste versie van jezelf. Dit doe ik samen met andere experts in hun vakgebied.

Hallo mooi mens!

Ik ben Katja. Ik ben al mijn hele leven bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen mijn vader ziek werd en overleed, kwam ik mezelf pas echt tegen. Ik was mezelf kwijt en het heeft best even geduurd voor ik mezelf teruggevonden had. Ik help jou graag in situaties van plotselinge verandering om jezelf weer te vinden. Dit doe ik met de hulp van mijn geweldige paarden Clever en Gladur.

Mijn reis naar mezelf gaat nog steeds iedere dag door. Ik leer van JOU. Ik leer van iedereen die bij mij een traject volgt. Door jou te mogen begeleiden met waar jij tegenaan loopt, leer ik ook weer over mezelf. Jij komt immers niet voor niks bij mij. Wij hebben gemeenschappelijke thema’s.

Ik heb de afgelopen jaren al vele fijne experts mogen ontmoeten waar ik veel van heb geleerd. Die naar me geluisterd hebben en me inzichten gegeven hebben waardoor ik nu ben wie ik ben. Dit deel ik graag met jou!

Liefs,

Katja

Als je je herkent in het volgende, is het verdiepingstraject echt iets voor jou!

Je hebt al eerder therapie en coaching gevolgd, en daar heb je ontzettend veel aan gehad. Dit geeft je kracht en zelfvertrouwen. 

Je hebt behoefte aan contact met gelijkgestemden. Soms heb je het gevoel dat niet iedereen in je omgeving je begrijpt. Daarnaast heb je behoefte aan inspiratie en positiviteit!

Je weet rationeel gezien wel wat je moet doen in ingewikkelde situaties, maar toch zeg je bijvoorbeeld nog te vaak “ja” terwijl je eigenlijk “nee” wilde zeggen. De toepassing in de praktijk blijft best een uitdaging.

Je hebt de afgelopen tijd veel aan jezelf gewerkt, maar hebt het gevoel dat je lichaam daarvan nog aan het herstellen is. Je voelt je moe, weet dat je daar iets mee moet, maar wat dan?

Je vindt het best lastig om niet mee te gaan in de snelheid van de huidige maatschappij. Ook jij hebt immers “moetjes”. Je zoekt naar handvatten om hier beter mee om te gaan.

Je zoekt naar inspiratie om je leven als het ware een upgrade te geven. Hoe kun je nog meer genieten? Nog meer waarde toevoegen? Hoe kun je anderen ondersteunen, zonder dat je jezelf voorbij loopt? Je wil graag handvatten voor een lichter leven, vanuit plezier en gemak. 

Hoe werkt het verdiepingstraject?

Het verdiepingstraject is een aanvulling op individuele coaching en therapie die ik geef samen met de paarden. Als je je na een ingrijpende gebeurtenis weer goed voelt, dan is dat hartstikke fijn. Maar ik geloof dat er dan nog meer mogelijk is! Dat je echt een leven kunt creëren waar je voor je bed uitspringt. Dit ga je doen door te verdiepen. Door nog meer over jezelf te leren. Door te delen. Door emoties er te laten zijn. Door te onderzoeken waar je echt blij van wordt. Door kansen te grijpen.

Herken je dit? Speciaal voor jou heb ik dit traject opgezet! In een mooie groep gelijkgestemden gaan we aan de slag met experts die mij veel geleerd hebben. Je krijgt theorie, praktijk en inspiratieworkshops over verschillende onderwerpen. Zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. 

Dit verdiepingstraject is licht, leuk en speels. En soms mogen er ook emoties zijn. Alles is ok. 

Hoe anderen het verdiepingstraject ervaren hebben:

Verdiepingsworkshops

zaterdag 14 september 2024 – 10.00 tot 13.00 uur – Ondersteun het zelfgenezend vermogen van het lichaam met natuurlijke supplementen, kruiden en meer met Rob Nijssen

Sommige (fysieke) klachten zijn niet te verklaren. Regulier krijg je vaak te horen dat je “er maar mee moet leren leven” en krijg je medicijnen om de symptomen te onderdrukken. Deze klachten vertellen een verhaal. Bij een ziekte of klacht zijn er altijd meerdere lichaamssystemen uit balans. Hoe ondersteun je je immuunsysteem het beste?

Rob neemt je mee in de wereld van supplementen, kruidenleer, Bioresonantie en kwantum fysica, spiritualiteit en emotionele balans. Jaren geleden is hij zijn bedrijf ThreeWells gestart toen zijn zoon (toen 18 maanden) er slechts aan toe was. Hij had veel heftige fysieke klachten die niet normaal waren voor zo’n jong kind. Regressief autisme met ernstig verstandelijke handicap, bleek later. Niemand kon hem helpen. Rob is zelf op onderzoek gegaan en heeft in al die jaren een eigen lijn met natuurlijke voedingssupplementen opgezet gecombineerd met nog veel meer mooie producten. Ondertussen gaat het gelukkig alweer jaren goed met de zoon van Rob en begeleid Rob mensen met soortgelijke vage klachten. Hij helpt veel volwassenen en kinderen met autisme (als ASD, ADHD, ADD), maar ook bij huidklachten, darmklachten, lage energie, slecht “aarden” of HSP ben je bij Rob aan het juiste adres.

In het verdiepingstraject geeft hij uitleg over hoe je je eigen systeem kan ondersteunen met natuurlijke supplementen en deelt hij zijn visie op het ontstaan van (fysieke) klachten.

zaterdag 5 oktober 2024 – 10.00 tot 13.00 uur – Natuurlijke EHBO door etherische oliën met Sandra Vinken Dierentherapie

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je gestoken wordt door een wesp, je een wondje krijgt, je je hand verbrand of dat je opeens vanuit het niets hoofdpijn of buikpijn hebt. Zeker als je kinderen hebt herken je vast dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Het is zo makkelijk om dan een middeltje te pakken van de dokter of een paracetamol te slikken, maar wist je dat er ook natuurlijke middelen zijn? Sandra werkt met etherische oliën voor volwassenen, kinderen en (huis)dieren. Deze oliën ondersteunen het zelf genezend vermogen. Je maakt gebruik van het beste van de natuur! Tijdens deze workshopochtend legt zij uit welke oliën waarbij helpen. We gaan dieper in op dagelijkse ongemakken en pijntjes, waardoor je precies weet wat je kunt inzetten bij welke klacht. Je kunt eventueel ook oliën aanschaffen tijdens de workshop.

zaterdag 26 oktober 2024 – 10.00 tot 13.00 uur – Je persoonlijke marketing en je zichtbaarheid – Katja & Ilaria

Als ondernemer weten wij hoe belangrijk het is om jezelf te laten zien, om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Maar ook als je geen bedrijf hebt, is zichtbaarheid een belangrijk thema. Wij zien namelijk dagelijks dat heel veel mensen zich nog klein houden. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Herkenbaar?

We gaan het hebben over zichtbaar zijn. Waar hou je jezelf nog klein? Hoe kun je jezelf zichtbaarder maken? En wat is het effect daarvan dan? Wat houdt je tegen? Wat maakt jou nou eigenlijk echt uniek? Welke kant van jezelf mag je meer laten zien? Waar mag je je nog kwetsbaarder opstellen? Bij welke mensen lukt dat wel, en bij wie niet en hoe komt dat? We gaan aan de slag met het thema zichtbaarheid zodat jij nog steviger kunt gaan staan voor waar jij echt blij van wordt! 

 

 

zaterdag 9 november 2024 – 10.00 tot 13.00 uur  – Bijenwasschildering maken + persoonlijke uitleg met Peggie

Tijdens de workshop van Peggie gaan we lekker creatief aan de slag met fantastische gekleurde bijenwas. Je gaat je eigen bijenwastekening maken. Je doet de bijenwas op een klein strijkijzer, en maakt er vervolgens je eigen schildering mee. Er ontstaat altijd wat er moet ontstaan. De bijenwas gaat zijn eigen weg op jouw papier. Het proces bij het maken van de tekening is belangrijk. Welke kleuren gebruik je? Welke vormen zijn er in jouw bijenwastekening te zien? Welke lagen zijn er allemaal? Vallen er bepaalde dingen extra op? Zijn er bijzondere vormen te zien?

Peggie weet veel van kleur en van de vormen. Zij duidt jouw bijenwastekening voor je en kijkt naar de spirituele betekenis van jouw schildering. Je gaat naar huis met een prachtige schildering én een mooie boodschap voor jouw volgende stap. Deze ochtend is rustgevend en lekker creatief. Tegelijkertijd krijg je helderheid over jouw proces en over jou als persoon!

 

zaterdag 30 november 2024 – 10.00 tot 13.00 uur – De kracht van je onderbewustzijn met Gary en Mariska van Crystal Vision 

Of je nu je relatie met jezelf wilt verbeteren of een verandering in je omgeving wilt zien.. alles begint in jezelf. Hoe kijk jij intern tegen jezelf aan? En wat is daarbij de invloed van de buitenwereld?

Ons doel is om jou kennis te laten maken met de kracht van je onderbewustzijn. Door contact te maken met je onderbewustzijn en hiermee samen te werken, krijg je diep vanuit jezelf de antwoorden aangereikt. Veelal hebben we ons onderbewustzijn niet ‘op orde’ en ontstaat in plaats van samenwerking juist tegenwerking. En dat kan zich in ons dagelijks leven, zowel intern als extern, sterk beïnvloeden.

We beginnen deze dag daarom met het delen van een stukje onmisbare basiskennis en een krachtige oefening. Van hieruit gaan we, afhankelijk van wat de flow & vraag van de groep is, in op verschillende onderwerpen en vragen. Er is enorm veel te ontdekken in ons onderbewustzijn, daarom laten wij deze dag open voor jouw beleving en inbreng. We kijken met je mee en komen live in actie door onze zelfontwikkelde behandeltechniek in te zetten. Zo krijg je de kans om direct te ervaren wat een positieve verandering in je onderbewustzijn voor jou doet – en hoe dit aanvoelt.

Wij, Gary & Mariska, begeleiden en inspireren je graag tijdens deze workshop. Binnen ons bedrijf behandelt Gary mensen & dieren, terwijl Mariska afstemmingen schrijft. Onze opgedane kennis en praktijkvoorbeelden delen we graag deze dag met jou! Uiteraard gecombineerd met een flinke portie gevoel en een stukje humor, waarbij alle vragen welkom zijn. Graag geven we jou tips & tools, zodat je met nieuwe kennis en ‘aha’ momentjes naar huis gaat.

 

 

1-op-1 sessie bij de paarden met Katja

Na het verdiepingstraject plannen we nog een 1-op-1 sessie in bij de paarden om te onderzoeken wat er los gekomen is en wat daarin jouw volgende stap mag zijn.

 

Het verdiepingstraject geeft je:

Inspiratie. Je krijgt nieuwe inspiratie en een boost om nieuwe dingen te ontdekken en te leren! Daarnaast weet je ook hoe je de nieuwe kennis praktisch kunt gaan toepassen in jouw leven en hoe je het kunt integreren.

Bewustwording. Je wordt je nog bewuster van jezelf. Van je valkuilen, van je kwaliteiten, van waar je energie op leeg loopt en van waar je juist energie van krijgt. Je leert jezelf steeds beter kennen! Je komt letterlijk thuis bij jezelf.

Gemak. Je voelt je fijn en daardoor gaan de dingen makkelijker. Het lijkt wel alsof de juiste dingen op het juiste moment op je pad komen. Je hoeft niet meer zo hard te knokken voor wat je wil. Je voelt beter aan wat je wil en durft daar ook voor te gaan staan. De weerstand is weg. Daar heb je hard voor gewerkt! Nu mag het licht, gemakkelijk en plezierig zijn.

Anderen over het verdiepingstraject:

Katja vertelde mij tijdens een sessie over het verdiepingstraject. Ze kent mijn leergierigheid en wist meteen dat het verdiepingstraject iets voor mij was. Het verdiepingstraject bestaat uit verschillende workshops. Iedere workshop heeft een uniek thema. Van te voren had ik niet gedacht dat ik zoveel voor mezelf uit deze workshops zou halen. Ik ging naar de workshops met het idee om vooral algemene informatie te verkrijgen over de thema’s. Echter was iedere workshop zo ingericht dat ik nog meer inzicht over mezelf kreeg. Na de workshops ben ik onder andere veel bewuster van het mezelf zichtbaar maken. Het voordeel de workshops in de groep, was dat ik veel geleerd heb van anderen. Dankjewel lieve Katja ❤️!
Kristi

Hoi Katja en Ilaria, Dank jullie wel voor weer mooie nieuwe inzichten die ik vandaag heb opgedaan.
Door de manier waarop wij met zijn zessen in gesprek zijn gegaan, maar waar ik ook heb mogen luisteren en voelen heeft mij geleid naar eerlijk kijken naar mezelf en mijn thema’s.
Thuis kon ik het boekje zo verder invullen.
Dit proces dat ik loop brengt me steeds meer naar mijn innerlijke zelf…naar wie mag ik echt zijn…voor mezelf, voor mijn gezin en partner, maar ook in deze wereld. Welke overtuiging beperkt mij als mens..en daarintegen welke is helpend!
Dankjulliewel voor het nieuwe inzicht om mijn pad verder te lopen💋.
Groetjes  M.

 

Enige tijd geleden heb ik bij Katja het verdiepingstraject gedaan. Daarbij heb ik mogen kennismaken met een mooie groep mensen. Het blijft me bij zulke trajecten verbazen wat de energie van een groep gelijkgestemden met je kan doen en hoeveel vertrouwen het geeft in jezelf, een fijne wereld en een mooi leven.
Ik heb tijdens dit traject kennisgemaakt met verschillende methoden die mij hebben geholpen bij het opnieuw leren kennen van mezelf waardoor ik dichter bij mijn eigen kern ben gekomen.

Verschillende experts delen hun kennis en ze hebben me allemaal geraakt. Naast dat het enorm verhelderend en interessant is, en ze allemaal een andere laag aanraken, geeft het vertrouwen dat er specialisten, theorieën en methodes zijn die hulp kunnen bieden.
Katja, Ilaria, Coen en Blitz 🐶bieden een warme en veilige omgeving en vangen waar nodig de emoties op.
Het voelde als een warm bad en het heeft me aangezet tot nog meer zelfontplooiing.

Het verdiepingen traject bij Katja is voor mij heel leerzaam geweest. Ik ben begonnen bij Katja met 1 op 1 sessies na een aantal sessies leek Katja het een goed idee als volgende stap om deel te nemen aan het verdiepingen traject. Op het eerste gezicht leek dit niet voor mij weg gelegd te zijn (vond groepen mensen niet fijn). Na een tijd gedacht te hebben heb ik toch de stap durven nemen en is er een wereld voor mij open gegaan ik heb in het verdiepingstraject bij Katja zoveel geleerd zoals je leren uitspreken want jou mening telt ook ik heb ook geleerd om niet bang te hoeven zijn voor groepen mensen het was voor mij een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader het heeft mij een duwtje in de goede richting gegeven

J. / 21 jr

N.a.v. mijn behandel traject bij Katja en mijn brede interesse voor alles wat Katja mij vertelde tijdens onze sessies, attendeerde ze mij op het verdiepingstraject. Ze dacht dit wel iets voor mij kon zijn en daarin had ze zeker gelijk! Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en het helpt mij nog dagelijks in het anders durven bekijken van zaken die zich lichamelijk en/ of psychisch voordoen. De groep van het verdiepingstraject was klein en veilig, wat er voor heeft gezorgd dat iedereen er mocht zijn op zijn of haar manier. Die veilige ruimte waar Katja mede verantwoordelijk voor is zorgt er voor dat je alles in je op kunt nemen. Alle deskundigen brengen op hun eigen manier iets bij je in beweging. Het is daarom ook fijn dat je een afsluitend moment bij Katja en de paarden hebt om alle inzichten bij elkaar te brengen. Het is een traject wat ik eenieder gun!
Liefs, E.

Ik ben het verdiepingstraject gaan volgens als aanvulling op mijn eigen traject. Ik had gekeken wat voor workshops er waren en betwijfelde of ik aan alle workshops iets zou hebben. Gelukkig moet je ze allemaal volgen als je meedoet en wat heeft mij dat het tegendeel bewezen. Terugkijkend heeft elke workshop mij iets anders gebracht om mij verder te helpen. Ik heb zelfs nog sessies met een van deze professionals hieraan overgehouden die ik tot de dag van vandaag volg. Het was soms heel spannend om je open te stellen of om deel te nemen aan een workshop, mede omdat dit in groepsverband is.  Maar als je door die spanning heen gaat brengt het je heel veel positiefs en deel je een mooie ervaring met anderen. Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb😊

 

Toen ik al ruim 2 maanden thuis zat met een burn out ben ik zoek gegaan naar hulp. Ik had via vrienden gehoord over paardencoaching. Ik kwam toen op de site terecht van de clever company en deze sprak mij aan. Na een telefonisch intake wat ook een leuk gesprek was voelde ik gelijk die klik. Katja is een bijzonder persoon en ik voelde me ook direct verbonden met haar. Stap voor stap heeft zij mij allerlei dingen inlaten zien over mezelf waar ik niet bewust van was. We hebben samen gewerkt aan allerlei thema’s en al die sessies waren het waard. Ik draag alles wat ik heb geleerd me hele leven mee. Mijn jongens en ik zijn ook een keer bij Katja geweest voor een sessie met d’r paarden. Ze hebben het er soms nog over…

Wat ik het mooiste vond is dat we echt verbonden waren en Katja voelde mij heel goed aan, ik voel me vaak niet begrepen door mensen maar dat had ik dus bij haar niet. Het heeft mij oprecht een inzicht en rust gegeven waar ik levenslang van ga profiteren. De verdiepingstraject heeft mijn ogen nog meer geopend…ik kies nu veel meer voor mezelf en leef me leven zoals ik dat wil. De standaard in de maatschappij is voor mij zeker niet meer de norm

Lieve Katja bedankt voor alles!

Je verdient het om jezelf op de eerste plek te zetten!

Praktische informatie

Het verdiepingstraject bestaat uit 5 bijeenkomsten. Je schrijft je in voor alle bijeenkomsten.

Het verdiepingstraject vindt plaats op mijn locatie in Weert.

De verdiepingsochtenden duren van 10:00 tot 13:00.

 

Inschrijven voor het verdiepingstraject

Na je inschrijving neem ik contact met je op en stuur ik je alle informatie toe. 

Bekijk hier de Algemene voorwaarden.

 

<<< Ik heb liever eerst even persoonlijk contact >>>

Wil je ook een 1-op-1 coachsessie bij de paarden (normaal €90, nu €70)?

Algemene voorwaarden

Aanvullende Annuleringsvoorwaarden

 

 1. Annulering van het verdiepingstraject
  1.1 Annulering van deelname kan alleen schriftelijk gedaan worden. Stuur hiervoor een e-mail naar katja@theclevercompany.nl.
  1.2 Tot 30 dagen voor het geplande verdiepingstraject kan de deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren.
  1.3 Vanaf 29 dagen voor de eerste bijeenkomst van het verdiepingtraject kan de deelnemer zijn inschrijving annuleren, waarbij 50% van het totaalbedrag in rekening wordt gebracht.
  1.4 Bij annulering korter dan 14 dagen voor aanvang van de eerste workshop, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
  1.5 Indien de deelnemer bij een van de bijeenkomsten van het verdiepingstraject, om welke reden dan ook, niet kan deelnemen, wordt het reeds betaalde totaalbedrag niet terugbetaald en is er geen vervanging van de bijeenkomst mogelijk.
  1.6 The Clever Company behoudt zich het recht om de workshop te annuleren wegens onvoldoende deelnemers. In dat geval wordt de door de deelnemers reeds betaalde workshop terugbetaald.

Vragen over het verdiepingstraject

Hoe is de locatie te bereiken?
Je bent welkom met de auto. Parkeren kan voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. Kijk op https://www.9292.nl/.
Hoe werkt de betaling?

Je krijgt vooraf een factuur. Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Als ik een keer niet kan, wat dan?

Laat het even weten! We zoeken een passende oplossing.

Kan ik dit verdiepingstraject volgen als ik op dit moment een therapietraject volg?

Ja hoor, juist dan kan het een hele mooie aanvulling zijn. Ik overleg graag samen even met je wat het beste past.

Kan ik dit verdiepingstraject volgen als ik nog niet eerder een sessie bij jou heb gevolgd?

Ja! Ik kan me goed voorstellen dat je wellicht al veel aan je eigen ontwikkeling hebt gedaan, en dat je daardoor juist interesse hebt in dit traject. Je bent van harte welkom. Twijfel je nog? Neem dan even contact op.