fbpx

Dierenmassage voor paard en hond

Wil je zelf leren hoe je je hond of paard moet masseren? Dan is deze workshop iets voor jou! 

22 december

Zelf je hond of paard masseren

Op 22 december geef ik, Katja, samen met Sandra Vinken een super waardevolle workshop waarin je zelf leert hoe je je hond of paard kunt masseren.

Dieren kunnen net als mensen ook wel een massage gebruiken. Omdat ze ergens tegenaan lopen en bijvoorbeeld even niet zo fit of soepel zijn, of omdat ze wel een extra verwennerij kunnen gebruiken. In deze workshop leer je ontspanningsmassage technieken voor je dier.

Hoe zorg je dat je de spieren van je dier losmaakt? En hoe zorg je dat je dier echt heerlijk kan ontspannen? Welke punten kun je beter wel en niet masseren? Hoe hard moet je masseren? Hoe merk je aan je dier of hij of zij het lekker vindt? 

Je dier masseren is een mooie manier om de verbinding tussen jullie te versterken! Het is echt een fijn moment voor jullie samen. Je wordt er rustig van en bent echt bezig in het moment. Een soort mindfulness, maar dan met je dier. Echt even onthaasten en weg van alles dat nog “moet”. 

We beginnen met een stukje theorie. We gaan uiteraard daarna in de praktijk aan de slag met het masseren van een aantal dieren zodat je kunt oefenen! 

 

Praktische informatie

 Deze workshop vindt plaats op 22 december 2020 in Weert. De dag wordt opgesplitst.

Massage voor honden van 09:00 tot 12:00 uur (VOL)

Massage voor paarden van 13:00 tot 16:00 uur

Wil je de hele dag meedoen? Neem dan zelf je lunch mee, jij weet zelf het beste wat je lekker vindt. 

De investering is €125 voor de hele dag, of €75 euro voor de ochtend of middag.

Belangrijk is kleding die een beetje vies mag worden. We gaan immers lekker aan de slag met dieren! Kleed je ook naar het weer.

Heb je een eigen hond? Dan kan je die misschien meenemen. Overleg even als je dit wil!

 

Belangrijk: corona maatregelen

Uiteraard volgen wij de maatregelen van de overheid. De maatregelen veranderen zo snel, dat het soms bijna niet bij te houden is. We kunnen ook niet inschatten hoe het over een paar weken gaat zijn. We proberen positief te blijven denken. 

Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de workshop zonder risico. Dat betekent dat je pas hoeft te betalen als de workshop ook echt door kan gaan. We snappen dat je afwachtend bent, maar als je graag mee wil doen, laat het dan gewoon weten, dan zetten we je op de lijst. We kijken tegen die tijd dan of de workshop kan doorgaan of dat we hem moeten verplaatsen. 

Inschrijven voor de workshop

 

Hoe wil je deelnemen?

Algemene voorwaarden

8 + 8 =