fbpx

Ebook: In harmonie met je paard

Een online gids waarin je leert wat je kan doen op stressvolle momenten, voor jezelf en je paard. 

Wat je leert in dit ebook (29 pagina’s):

Hoofdstuk 1: In harmonie met jezelf en met je paard, wat houdt dat eigenlijk in?

Hoofdstuk 2: Een stuk theorie – uit de overlevingsstand

Hoofdstuk 3: Hoe kom je zelf in harmonie?

Hoofdstuk 4: Hoe krijg je je paard in harmonie?

Hoofdstuk 5: Hoe kom je samen in harmonie?

Hoofdstuk 6: Hoe kan ik je ondersteunen?

 

Waarom dit ebook?

Denk eens terug aan de eerste keer dat jij je paard ontmoette. Hoe was dat moment? Herinner je je het nog? Ik kan me niet voorstellen van niet.

Jij en je paard zijn niet voor niks met elkaar! Ik geloof dat jullie elkaar veel te leren hebben.

Maar… het is niet alleen maar leuk en fijn. Soms is het behoorlijk confronterend. Bijvoorbeeld als de training niet gaat zoals je wilde, als je zelf een angst hebt gecreëerd, als je paard niet lekker in zijn vel zit, als je zelf een drukke periode hebt gehad… Wellicht twijfel je aan jezelf, of zelfs aan jullie verbinding. Dat is niet nodig! Zonde zelfs. Jouw paard heeft geen oordeel. Wel is het goed om te onderzoeken wat er nodig is voor meer harmonie tussen jullie. Ik ga voor meer plezier, meer connectie, meer flow, meer zachtheid en minder verwachtingen en “moeten”.

In deze gids geef ik je graag uitleg over hoe je het beste kunt omgaan met stressvolle momenten. Ik neem je mee in een stuk theorie en geef je praktische tips voor meer harmonie.

Liefs,

Katja

Als het over je paard gaat, gaat het ook altijd over jou.

Jij en je paard zijn niet voor niks samen! Als er in jullie samenwerking iets niet lekker loopt, hebben jullie daar samen aan te werken. In het ebook kijk ik dan ook jullie beide: hoe ga je zelf om met moeilijke situaties en stress? En hoe kun je daar anders mee omgaan? En hoe kun je je paard leren om om te gaan met stress? Ik geloof dat de basis altijd bij jezelf begint! Jij bent de persoon die jouw paard kan begeleiden. Klik hieronder op de afbeelding om aan de slag te gaan en het ebook meteen te downloaden. 

Ps. Geen eigen (verzorg)paard? Maar kom je bij mij in therapie? Dan is het in ieder geval interessant om hoofdstuk 2 en 3 te lezen. 

 

Horsemanship is the art of mastering our own movements, thoughts, emotions and behavior. Not the horses…