fbpx

 Introductieworkshop bij de paarden

Wat de paarden je te vertellen hebben….

Najaar 2021

Vraag naar 1-op-1 mogelijkheden of mogelijkheden binnen een kleine privé groep of een familie! 

Wat de paarden je te vertellen hebben…

Staat je wereld op zijn kop omdat er ingrijpende dingen zijn gebeurd, waar al je aandacht en energie naar toe gegaan is, zoals een overlijden, een scheiding, verandering van werk, een burnout, stress in het gezin of andere dingen? Loop je tegen bepaalde gevoelens aan waarbij je niet goed weet wat je ermee moet? En voel je dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het doorbreken van patronen?

Dan kan ik je begeleiden.

Ik, Katja, geloof namelijk dat jij alle antwoorden al in je hebt. Ik ga je ondersteunen om die antwoorden te vinden, samen met mijn paarden.

Ik begrijp dat je het eerst wil ervaren. Speciaal daarom organiseer ik een introductieworkshop bij de paarden! Kom ervaren wat de paarden je te vertellen hebben.

Hallo mooi mens!

Ik ben Katja. Ik ben al mijn hele leven bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen mijn vader ziek werd en overleed, kwam ik mezelf pas echt tegen. Ik was mezelf kwijt en het heeft best even geduurd voor ik mezelf teruggevonden had. Ik help jou graag in situaties van plotselinge verandering om jezelf weer te vinden. Dit doe ik met de hulp van mijn geweldige paarden Clever en Gladur.

Het was altijd al mijn droom om uiteindelijk met paarden te gaan werken en nu is die droom werkelijkheid geworden! Paarden hebben mij veel geleerd, want ze hebben mij laten ervaren dat ze je intentie voelen. De paarden laten je meteen naar de kern gaan. Ik mag nu doen wat ik het mooiste vind om te doen: om jou samen met de paarden te ondersteunen bij de zoektocht naar jezelf. 

Liefs,

Katja

Als je je herkent in het volgende, is de introductieworkshop iets voor jou:

Het is soms een chaos in je hoofd. Het voelt alsof je leven een beetje op zijn kop ligt. Je komt tijd te kort en ruimte voor jezelf. Je wil wel veranderen, maar weet niet waar je moet beginnen.
Je voelt je moe. Je vraagt je soms af wanneer het nou eens rustiger wordt. Wellicht heb je een burnout, of zit je tegen een burnout aan. De uitdagingen blijven maar op je pad komen. Ondertussen probeer je alle ballen hoog te houden.
Je probeert het gewoon leuk te hebben en door te gaan met je leven, maar de gebeurtenissen van de afgelopen tijd trekt je steeds weer terug uit je dagelijkse leven.
Je vindt het stiekem soms eng om aan jezelf te werken. Wat zou er allemaal naar boven komen? Kan je het wel aan?

Waarom paarden je zo goed kunnen ondersteunen in jouw proces…

Coaching en therapie met paarden is heel erg effectief. Je komt meteen bij de kern. Hoe komt dit nou? We werken met het natuurlijke gedrag van paarden. Paarden zijn namelijk prooi- en kuddedieren. Ze zijn onwijs gevoelig, wat ervoor zorgt dat ze kunnen overleven. In de kudde is er altijd één de leider, wat zorgt dat paarden goed in te zetten zijn voor persoonlijk leiderschap. Ze spiegelen moeiteloos je gedrag. Omdat paarden zo in het nu zijn, kun je ook met hen oefenen. Als jij NU iets anders doet, reageert een paard daar NU anders op. Dit zorgt ervoor dat je oude patronen, familieregels en overtuigingen kunt doorbreken en nieuwe patronen al kunt aanleren tijdens de sessies.

Het werken met paarden zorgt voor snelle inzichten. Vaak zijn er echter trauma’s die toch zorgen dat je steeds weer hetzelfde gedrag toepast. Daarom zetten we ook traumatherapie met de hulp van paarden, zodat je minder last hebt in het heden van wat er vroeger gebeurd is.

Tijdens de kennismakingsworkshop…

Leg ik je uiteraard alles uit over paardencoaching en therapie met de hulp van paarden!

Ik vertel je waarom het zo effectief is en neem je mee in verhalen van cliënten

Maak je kennis met mijn drie toppers: Clever, Gladur en mijn hond Blitz

Zij ondersteunen je in de therapie en tijdens de workshop. De meeste mensen worden meteen verliefd als ze voor het eerst bij mij komen. Ze leren je alle drie weer verschillende lessen.

Werken we in de bak aan je thema’s

We doen verschillende oefeningen in de bak. Uiteraard ga je het zelf ervaren! Je kunt misschien niet alle oefeningen zelf meedoen, maar ook van kijken leer je veel. Ik geloof dat er altijd wordt aangeraakt wat op dat moment voor jou belangrijk is.

Vertel ik je vervolgstappen, als je voelt dat een traject wat voor jou is.

Therapie of coaching is alleen nuttig als jij er zelf 100% voor wil gaan. Als je voelt tijdens de workshop dat je op de goede plek bent om aan jezelf te werken, vertel ik je wat de volgende stap is.

Je verdient het om die krachtige persoon te worden die je even kwijtgeraakt bent!

Praktische informatie over de workshop

Let op: Op dit moment zijn er geen data gepland en je kunt je niet inschrijven. Wil je met de paarden komen ervaren? Boek dan een eerste sessie. 

Je bent van harte welkom om 13:30 uur. De workshop duurt ongeveer tot 16:00 uur.

De workshop vindt plaats op mijn locatie in Weert:

Paardensportcentrum Laar
Koenderstraat 1B
6003 PR Weert

De kosten zijn €35 euro. Je kunt dit contant meenemen.

 

Vragen over de introductieworkshop

Ik kan niet op deze datum, komt er een volgende keer?
Ja, waarschijnlijk wel. Hou onze Facebookpagina in de gaten. Als je liever meteen aan de slag wil, raad ik aan om je eerste sessie te boeken. Dan kunnen we echt gericht met je thema’s aan de slag!
Hoe is de locatie te bereiken?
Je bent welkom met de auto. Parkeren kan voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. Kijk op https://www.9292.nl/.
Hoe werkt de betaling?

Deelname aan de introductieworkshop kost €35 euro. Je dient dit contant mee te nemen.

Ik ben helaas allergisch, kan ik dan toch meedoen?
Wat vervelend zeg! Dat ligt een beetje aan je eigen allergie. Waar ben je precies allergisch voor? We werken in principe buiten, dus er is geen hooi- en of stro in de buurt. Zullen we het er even over hebben? Dan kunnen we samen even naar je situatie kijken. Neem even contact op door te bellen of te mailen.
Ik ben bang voor paarden, wat nu?
Je bent niet de enige! Er komen veel mensen in therapie die eigenlijk bang zijn voor paarden. Wat maakt dat je bang bent? Het beste is om eens eenmalig te komen ervaren. Je zult zien dat je angst wijze lessen met zich meebrengen.
Kan ik met meer mensen naar de workshop komen?
Ja, uiteraard! Van harte welkom. Geef ze wel even los op, zodat ik weet dat ze komen.