fbpx

Kinderworkshop: Olie & massage voor huisdieren 

Verrassingsfeestje voor je huisdier, zodat je weet hoe je je huisdier nog meer kunt verwennen met een favoriet olietje en een lekkere massage!

24 oktober – 14:00 – 16:00

Verrassingsfeestje voor je huisdier: Lekkere olie & leren masseren voor je huisdier

Op 24 oktober van 14.00 tot 16.00 uur geef ik, Katja, samen met Sandra Vinken een super leuke workshop voor kinderen die heeeel veel van dieren houden (net als wij zelf).

 Je huisdier (hond, kat, paard) is immers je beste vriend, toch? Daarom vinden wij het belangrijk dat we ons huisdier soms even echt verwennen! Dat doen wij door ze te ondersteunen met etherische oliën en door ze regelmatig te masseren.

Hoe tof is het als jij zelf leert hoe je je huisdier kunt masseren en welke olietjes fijn zijn voor je huisdier? Dit kan in principe voor alle huisdieren. De olietjes zijn puur natuur en kunnen jouw huisdier ook helpen als hij bijvoorbeeld een beetje stress heeft gehad (bijv. door een verhuizing) of teveel lekkere dingen gegeten heeft (en misschien een beetje buikpijn heeft). 

Op een speelse manier gaan we hiermee aan de slag tijdens de workshop. Je mag allerlei olietjes ruiken en daarnaast gaan we een proefkonijn (waarschijnlijk Gladur en Blitz) masseren!

Praktische informatie

Deze workshop is speciaal voor kinderen! Je kunt je kind brengen op 24 oktober vanaf 13:45 uur op onze locatie in Weert. We gaan dan lekker samen aan de slag met een klein groepje kinderen. Uiteraard is er ook wat lekkers en ranja!

Om 16:00 uur kun je je kind vervolgens weer ophalen. 

Belangrijk is kleding die een beetje vies mag worden. We gaan immers lekker aan de slag met dieren! Kleed je ook naar het weer. 

Heb je een eigen huisdier? Vertel die dan dat hij een verrassing krijgt als hij thuis komt! Hij kan helaas niet mee. Ik heb al een aantal dieren die heeeel graag proefkonijn willen zijn.

Deze workshop gaan we niet aan de slag met de paarden in de bak, maar er wordt wel veel geknuffeld!

De investering is €40 euro per kind voor deze workshop.

 

Inschrijven voor de workshop

 

Algemene voorwaarden

12 + 2 =